Aktiviti pelajar Universiti Teknologi MARA Kampus Samarahan Sarawak sesi Julai - Disember 2019 - Johari, Aiza; Abang, Mohammad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2020)
Memaparkan aktiviti pelajar Universiti Teknologi MARA Kampus Samarahan Sarawak bagi sesi Julai - Disember 2019. Aktiviti yang ditonjolkan termasuk program akademik seperti kolokium, inisiatif pendigitalan kampus, penglibatan komuniti, program kebajikan, serta aktiviti sosial dan kerjasama berkumpulan. Keseluruhannya menggambarkan pembangunan holistik pelajar melalui aspek akademik, kepimpinan, dan tanggungjawab sosial.