Aktiviti-aktiviti Universiti Teknologi MARA Kampus Samarahan Sarawak sesi Julai - Disember 2019 - Johari, Aiza; Abang, Mohammad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2020)
Memaparkan himpunan aktiviti-aktiviti akademik yang dijalankan di Universiti Teknologi MARA Kampus Samarahan bagi sesi Julai-Disember 2019. Aktiviti yang ditonjolkan merangkumi perbincangan santai, kerja berkumpulan, interaksi sosial serta lawatan dan penglibatan dalam program akademik dan komuniti.