Program penyaluran insentif dKasih untuk siswa dan siswi UiTM Cawangan Sarawak tahun 2019 - Robert, Ryan (UiTM Sarawak, 2020)
Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak (UiTMCS) telah mengadakan Program Penyaluran Insentif dKasih untuk Siswa dan Siswi UiTM Cawangan Sarawak pada 14 November 2019 bertempat di Bilik Sarjana Kampus Samarahan. Program Kasih Siswa Tahun 2019 merupakan salah satu inisiatif di bawah inisiatif baharu didik Kasih (dKasih) bagi tahun 2019 yang telah mendapat Peruntukan Khas YAB TPM. Program ini diadakan bagi tujuan memberi insentif kepada pelajar untuk menampung keperluan awal setelah selesai melaporkan diri di Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA).