Bengkel penulisan akademik menggunakan perisian Mendeley dan ATLAS.TI - Tang, Howe Eng; Daneil, Imelia Laura (UiTM Sarawak, 2020)
Unit Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah mengadakan Bengkel Penulisan Akademik Menggunakan Perisian Mendeley dan ATLAS.TI di Makmal Komputer, Fakulti Perladangan dan Agroteknologi, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah, dari 16 hingga 17 Julai 2019. Bengkel ini telah dihadiri oleh 35 orang staf akademik UiTM Kampus Mukah dan peserta-peserta sekitar daerah Mukah seperti kakitangan agensi tempatan dan Politeknik Mukah.