Perjumpaan bersama Penolong Rektor Kampus Mukah - Kamaruddin, Siti Faridah; Daneil, Imelia Laura; Tang, Howe Eng; Abu Talip, Muhamad Syukrie (UiTM Sarawak, 2020)
Dr. Khadijah Binti Khalid dari Fakulti Sains Gunaan telah dilantik sebagai Penolong Rektor UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah yang baru bermula 1 Disember 2019 yang lalu. Warga UiTM Mukah telah berkesempatan untuk bertemu beliau buat pertama kalinya di Dewan Kuliah Tellian, UiTM Mukah pada 3 Disember yang lalu di mana Dr Khadijah telah berkongsi beberapa perkara yang menarik kepada semua warga kampus. Pertama sekali, beliau telah berkongsi pengalaman beliau ketika menuntut ilmu di peringkat Doktor Falsafah, tentang bagaimana beliau mampu untuk mendapat Graduate on Time (GOT).