Bengkel aksesori kreatif dan kitar semula medan terapi melalui seniwarga kampus - Bujang, Azlina (UiTM Sarawak, 2020)
Walaupun sibuk dengan tugasan harian, warga kampus Universiti Teknologi MARA, Cawangan Sarawak tidak melepaskan peluang untuk menjayakan Bengkel Aksesori Kreatif dan Kitar Semula bertempat di Bilik Sarjana UiTM Cawangan Sarawak pada 17 Mei 2019. Bengkel yang dianjurkan oleh Biro Sosial, Kelab Kakitangan (KEKiTA) Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak ini telah disertai oleh seramai 20 orang kakitangan akademik dan bukan akademik. Pihak penganjurtelah menjemput dua orangtenaga pengajar yang berkemahiran dan berpegalaman luas dalam industri pembuatan aksesori wanita di Sarawak.