UiTM Mukah naib johan kejohanan bola jaring Karnival Sukan Saberkas (KASUS) cawangan Balingian 2OI9 - Ajol, Tracy Adeline (UiTM Sarawak, 2020)
Sempena Karnival Sukah Saberkas (KASUS) Cawangan Balingian 2019, Pasukan Bola Jaring Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak Kampus Mukah.telah berjaya m£rangkul Naib Johan kejohanan yang telah berlangsung pada rffingga $ September 2019 bermula dari pukul 7.30 pagi sehingga 4.30 petarig bertempat di Padang Mesra Mukah. Majlis telah dirasmikan ateh YB Abdul Yakub Haji Arbi, ADUN 58 Balingian selaku pengerusi'-Saberkas Cawangan Balingian pada jam 4.30 petang.