Mesyuarat umum dwi tahunan ke-37 D’Planters’ Guild - Mahdian, Suraiya (UiTM Sarawak, 2020)
Mesyuarat Umum Dwi Tahunan D’Planters' Guild kali ke-37 telah berlangsung dengan jayanya pada 19 September 2019 bertempat di Dewan Kuliah Judan, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Seramai 312 orang pelajar daripada Program Diploma Pengurusan Ladangdan Diploma Pengeluaran Herba telah hadir untuk melaksanakan proses pembuangan undi bagi perlantikan Majlis Tertinggi D’Planters' Guild sesi 2019/2020.