Bengkel penyediaan laporan Self-Review Report (SRR) 2018 - Daneil, Imelia Laura; Tang, Howe Eng; Kamaruddin, Siti Faridah (UiTM Sarawak, 2020)
Unit Kualiti Cawangan Sarawak Kampus Mukah telahmengadakan Bengkel Penyediaan Laporan SelfReview Report (SRR) 2018 pada 11 hingga 13 April 2019 bertempat di Makmal Komputer Fakulti Pengurusan Perniagaan, Kampus Mukah. Bengkel ini bertujuan untuk menyiapkan dan membentangkan hasil laporan audit dalaman sepanjang tahun 2018. Bengkel ini diketuai oleh Encik Yussri bin Sawani selaku ketua Unit Kualiti UiTM Cawangan Sarawak, Puan Noor Shima binti Antony selaku Ketua Sistem Audit, dan Cik Dayang Nazari Binti Awang Drahman selaku penceramah bengkel.