Kempen “Love Your Journey” Hagley West: membina komuniti jenama melalui pengembaraan - Mansor, Nur Aliah; Mat Nawi, Nor Maizana (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2024)
Hagley West (https://www.hagleywest.com/ pages/our-story), sebuah syarikat jam tangan daripada UK, menggabungkan pengembaraan dengan naratif peribadi dengan kempen pemasaran mereka “Love Your Journey”. Kempen ini menggunakan platform TikTok melalui naratif pengembaraan melalui mata pengasasnya, Tim Hayden (https://www.youtube.com/@ HagleyWest).