Kepentingan dan penggunaan teknologi dalam industri kecil dan sederhana kepada sektor ekonomi Malaysia dalam pembangunan negara - Ali, Noor Malinjasari; Mohamed Nor, Raslina; Mat Salleh, Suzila; Sulong @ A. Rashid, Ruzaidah; Mohd Noor, Hasmida; Hamzah, Siti Fatimah Mardiah; Borhanuddin, Rahayu Izwani; Mokhlas, Hasmi; Setia, Roszainora; Kamaruddin, Kardina (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2024)
Pembangunan ekonomi yang pesat telah menimbulkan kesan dan perubahan kepada negara secara ekonomi, politik, dan sosial. Dasar Keusahawanan Negara 2030, telah menekankan kepada semua pihak terutama masyarakat untuk menikmati kemakmuran ekonomi negara. Berdasarkan kepada perkembangan ekonomi semasa, Malaysia memberi tumpuan kepada penjanaan perkembangan ekonomi melalui peningkatan produktiviti dan kecekapan perusahaan (Rahman, Ali & Anuar, 2024).