Usahawan yang berjaya: ilmu atau pengalaman yang lebih utama? - Ahmad, Sarah Sabir; Zakaria, Azfahanee; Mat Seman, Mhd Azmin (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Di dalam dunia yang semakin membangun ini, segala aspek kehidupan banyak terkait dengan teknologi. Kehidupan menjadi lebih mudah dengan penggunaan teknologi. Manusia banyak bergantung kepada teknologi dalam melaksanakan tugas harian mereka. Bagi mereka yang ingkar mahupun menolak perubahan teknologi, pastinya akan ketinggalan dan menghadapi kesukaran dalam mencapai kejayaan yang lebih cepat. Hal yang sama dihadapi oleh usahawan pada masa kini. Mereka yang sentiasa memberi alasan apabila diminta mengadaptasi sistem baharu mahupun menggunakan teknologi di dalam transaksi perniagaan akan ketinggalan jauh berbanding usahawan yang sentiasa cenderung mencuba menghadapi perubahan teknologi yang terkini.