Usahawan muda melalui cendawan tiram kelabu - Jasmi, Zarith Sofia; Mohamad Razali, Nur Hanisah; A. Rahim, Nur Rifhan; Wahab, Haslina (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Cendawan tiram kelabu adalah cendawan yang paling popular di kalangan usahawan muda yang mula menceburi bidang perniagaan cendawan. Selain berwarna kelabu, cendawan tiram ini mempunyai warna yang lain seperti warna putih, kuning, merah jambu, biru, dan ungu. Rasa dan tekstur setiap cendawan ini berbeza mengikut warna.