Terokai dunia perniagaan digital - Abd Aziz, Najdah; Mokhtar, Noor Fadhiha; Mokhlis, Safiek; Abu Hasan, Zuha Rosufila (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Pada 25 September 2022, satu seminar keusahawanan telah diadakan bertempat di Bilik Seminar, Fakulti Perniagaan, Ekonomi Dan Pembangunan Sosial, UMT dan dirasmikan oleh Prof. Madya Dr. Siti Falindah Padlee, Ketua Program Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran) UMT. Seminar ini adalah salah satu program dibawah Knowledge and Technology Assimilation Grant Scheme (KTAGS), usahasama UMT dan UiTMKKT. Seminar ini dihadiri oleh usahawan-usahawan dari pelbagai agensi seperti FAMA, Usahanita Terengganu, YPU dan juga orang perseorangan. Tujuan utama seminar ini adalah untuk meningkatkan pendedahan dan pengetahuan usahawan-usahawan di negeri Terengganu terhadap kepentingan untuk menguasai teknik pemasaran digital dalam meluaskan pasaran perniagaan masing-masing.