E-Buletin Arshad Ayub Graduate Business School, UiTM Shah Alam edisi Bil.3/2019 Oktober - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2019)
e-Buletin Arshad Ayub Graduate Business School, UiTM Shah Alam edisi