Kepelbagaian kemahiran adalah teras kejayaan usahawan - Harun, Norlaili; Musa, Noor Dalila (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Pandemik dan penularan Covid-19 telah mengubah pasaran pekerjaan dan suasana kerja di seluruh dunia termasuklah Malaysia. Ramai usahawan yang terpaksa gulung tikar kerana tidak lagi mampu bertahan. Salah satu cara untuk memastikan produk yang ditawarkan oleh usahawan kekal relevan di pasaran adalah dengan memantapkan skil kemahiran mereka. Usahawan perlu mempelbagaikan kemahiran yang mereka ada bersesuaian dengan perubahan teknologi masa kini. Kepelbagaian kemahiran ini penting bagi memastikan kelangsungan dan kejayaan perniagaan mereka.