Fatin Amalina – konvokesyen pencetus motivasi - Zakaria, Azfahanee; Alhady, Syed Mohammed; Ahmad, Sarah Sabir (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Minat yang mendalam dalam pembuatan kuih pemanis mulut telah mendorong anak gadis kelahiran Kampung Hilir, Merbok, Kedah menjadikan minat tersebut kepada sesuatu yang boleh menjanakan pendapatan yang lumayan.