Dari kini wartawan usahawan kek - Mustapa, Masnih (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Kadangkala rezeki bukan hanya bergantung kepada satu tempat sahaja, boleh jadi rezeki yang Allah kurniakan ada di bahagian lain. Selepas sahaja pandemik melanda negara, apa sahaja pun pekerjaan dan bisnes mula menjadi pilihan kebanyakan orang. Walaupun pekerjaan atau perniagaan itu kecil tetap menjadi pilihan untuk menambah pendapatan hidup.