Dari Kerja JKR, kini sebagai usahawan - Mustapa, Masnih (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Dalam hidup ini, kita sebenarnya tidak tahu apa yang akan berlaku dimasa akan datang. Apa yang mampu kita buat adalah teruskan sahaja perjalanan “just go with the flow” dan hadapi setiap perkara dengan tenang dan sabar. Setiap usahawan pasti tahu apabila memulakan sebuah perniagaan, akan ada risiko yang bakal diterima. Sepanjang meneruskan perniagaan, sudah pasti ada fasa menguntungkan, fasa jatuh dan bangun dan fasa kegembiraan.