E-Bulletin Arshad Ayub Graduate Business School, UiTM Shah Alam edisi Bil.2/2019 Julai - UiTM, Arshad Ayub Graduate Business School (Arshad Ayub Graduate Business School, 2019)
Berita dan aktiviti Arshad Ayub Graduate Business School, UiTM Shah Alam edisi Bil.2/2019 Julai