Cabaran dalam melaksanakan pendidikan keusahawanan - Hashim, Ina Murni; Tajuddin, Norulhuda; Ahmad, Siti Hasziani; Ali, Roslina; A. Halid @ Khalid, Rozieana (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Bidang keusahawanan telah lama diiktiraf sebagai pemangkin kepada pertumbuhan ekonomi dan pembangunan sesebuah negara. Kepentingannya dapat dilihat dari segi sumbangan bidang tersebut terhadap pelbagai aspek sosioekonomi seperti pewujudan peluang pekerjaan, perkembangan inovasi dan penyelidikan, serta peningkatan daya saing sesebuah negara.