Usahawan siswa: peranan IPT menyemarakkan budaya keusahawanan - Mohd Noor, Azura; Mohamad Fadzillah, Fazni; Ahmad @ Muhammad, Norizam (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Bidang keusahawanan mendapat perhatian semua pihak berkepentingan terutamanya pihak Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) untuk memastikan modal insan unggul yang mempunyai ciri keusahawanan yang kukuh dan mampu mencipta pekerjaan kepada orang lain dapat dilahirkan di Institusi Pengajian Tinggi (IPT) menurut Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2015-2025 (Pendidikan Tinggi) atau PPPM (PT) 2015-2025.