Aliran tunai: cabaran semasa dan cadangan solusi - Saidi, Normaizatul Akma; Mohd Radzi, Naziatul Aziah; Saidi, Noraida (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Aliran tunai adalah pergerakan tunai masuk dan keluar ke dalam akaun sesebuah perniagaan. Salah satu kebimbangan yang wujud semasa dan selepas era pandemik COVID-19 ialah bagaimana perniagaan mikro, kecil dan sederhana dapat mengekalkan aliran tunai mereka dengan baik.