Ancaman kepada rekod kewangan (bahagian ke 10) - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Dalam artikel keluaran yang lepas, penulis telah membincang dua jenis ancaman yang boleh membahaya rekod kewangan elektronik yang dimiliki oleh para usahawan. Ancaman tersebut ialah kecuaian manusia dan gangguan bekalan elektrik. Dalam artikel keluaran kali ini, penulis akan menyambung perbincangan dengan memberi tumpuan kepada dua jenis lagi ancaman iaitu perbuatan jenayah dan keusangan teknologi.