Cetusan kreativiti dan inovasi resepi kejayaan usahawan kek lapis premium - Mansor, Nur Aliah; Abd Hadi Khan, Nur Farihin; Mohd Radzi, Naziatul Aziah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Usahawan muda kelahiran Bintulu, Sarawak yang diketengahkan kali, Seri, menghayati kreativiti dan inovasi sebagai elemen penting dalam kejayaan usahawan kek lapis premium geometri. Seri telah menapak sebagai usahawan kek lapis premium Sarawak bermula 2018. Seri memulakan perniagaan ini kerana rindu terhadap manisan Sarawak ini setelah berhijrah ke Semenanjung Malaysia.