Dari desa ke pentas dunia - Mohd Kassim, Nor Akila; Abu Samah, A’tiqah Rashidah; Mohamad, Zuraida; Abd Ghani, Roseziahazni; Che Ngah, Haslina (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Bermula dengan pembelian Modular Mates Tupperware sebagai hadiah kepada isteri tercinta, siapa sangka akhirnya perniagaan Tupperware menjadi sumber pendapatan utama bagi En Shaiful Kamaluddin dan isterinya, Pn Azziah Harun. Dengan mendapat komisen pertama sewaktu awal penglibatan berjumlah RM10 sahaja, kini mereka mampu memperolehi komisen sehingga mencecah lima angka sebulan. Malahan, mereka juga telah berjaya menjadi pencapai “1st Achiever Malaysia Honda City” pada tahun 2012, dan sekali lagi menjadi pencapai “1st Achiever Malaysia Honda HRV”pada tahun 2016.