Usahawan muda seni pastri - Johari, Noorsa Riza; Bahari, Khairil Anuar; Ibrahim, Mohd Zoolfadli; Alden, Sperico Michael (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Itulah peribahasa yang menggambarkan usahawan muda yang akan diperkenalkan dalam penulisan ini. Usahawan muda produk pastri dan kek, iaitu Cik Nurul Huda Binti Mat Not merupakan seorang alumni program Diploma Seni Kulinari (Diploma In Pastry Art), Fakulti pengurusan Hotel dan Pelancongan, UiTM Pulau Pinang, yang telah menamatkan pengajian pada tahun 2019.