Udang hiasan shrimpy frenzy: dari hobi kepada perniagaan - Salleh, Rashid; Faat, Farhan; Ahmad Ridzuan, Ahmad Hidayat (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Pernahkah anda mendengar hobi aquascape? Apakah perasaan anda apabila melihat panorama indah yang penuh dengan kehijauan dan hidupan akuatik dalam air? Bagaimana pula jika ianya boleh dihasilkan dan diletakkan di rumah anda? Aquascape merupakan pecahan kepada hobi akuarium dan fokus utamanya adalah pembudayaan seni bagi mencipta habitat asal, pemeliharaan akuatik flora dan fauna dalam air. Jika dilihat pada trend semasa, hobi aquascape semakin popular dan mendapat perhatian dikalangan penggemar hobi akuarium.