Merah Kuning Adventure Sdn. Bhd. / Mohd Izaidi Mohd Nor ... [et al.] - Mohd Nor, Mohd Izaidi; Mohd Riduan, Noor Lindah; Ahmad Idris, Ahmad Mahathir; Mohd Redzuan, Ahmad Radzi; Mohd Yusoff, Zahari (Faculty of Accountancy, 1998)
Kami telah bersetuju untuk menamakan perniagaan kami sebagai MERAH KUNING SDN. BHD. Nama tersebut diambil kerana kami beroperasi di negeri yang dikenali dengan jaluran Merah Kuning pada benderanya. Nama ini unik dan mudah diingati oleh semua orang. Ia juga melambangkan ciri-ciri negeri Selangor Darul Ehsan.