Transkrip wawancara bersama Dato' Mustapha Azahari bin Ma'arof mengenai era kegemilangan filem Melayu di mata beliau - Md Noor, Nurul Amalina; Anor, Asmirrah (2014)
Transkrip ini mendokumentasikan wawancara yang telah dijalankan bersama Dato' Mustapha Azahari bin Ma'arof pada 28 November 2013. Wawancara ini telah dikendalikan di pejabat beliau di Syarikat Warna Motion Pictures and Marketing Sendirian Berhad, Kuala Lumpur, dan dijalankan bagi memenuhi keperluan kursus IMR 604 Dokumentasi Lisan. Transkrip ini merangkumi pengenalan berkenaan sejarah awal filem Melayu dan kemelut sinema Malaysia pada zaman dahulu. Selain itu, transkrip ini turut mengandungi latar belakang beliau dan keluarga, permulaan penglibatan beliau dalam bidang seni perfileman, pengalaman pahit dan manis semasa bergelar anak seni, serta pandangan beliau tentang kegemilangan filem Melayu lama.