Strategi media dan komunikasi usahawan - Jamri, Mohamad Hafifi; Ridzuan, Abdul Rauf; Hassan, Mohd Sufiean; Bakar, Mohd Hilmi; Sah Allam, Siti Nurshahidah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Keusahawanan merupakan salah satu bidang yang mempunyai potensi besar dalam perolehan keuntungan kepada individu, kumpulan ataupun organisasi. Menerusi pemilihan produk atau perkhidmatan yang tepat bersesuaian dengan kehendak semasa serta menepati citarasa pengguna, kebarangkalian untuk sesuatu produk atau perkhidmatan untuk mencapai sasaran keuntungan yang ditetapkan adalah suatu perkara yang tidak mustahil.