Transkrip temubual bersama Dato' Haji Abdul Malek Bin Haji Mohd Noor mengenai pengalaman beliau menjadi salah seorang ahli bina badan negara - Kamarudin, Nur Haniza; Abdul Wahab, Nurafiqah (2014)
Transkrip ini mengandungi temu bual bersama Dato' Haji Abdul Malek bin Mohd Noor mengenai penglibatan beliau dalam bidang sukan bina badan yang sudah hampir 30 tahun diceburi. Transkrip temu bual ini dijalankan di pejabat beliau iaitu Wisma Universal Fitness and Leisure, Sri Damansara pada 8 April 2014 bermula jam 2:00 petang. Beliau merupakan ahli bina badan yang telah banyak mengharumkan nama negara di persada antarabangsa dengan memenangi pelbagai anugerah. Transkrip ini menyentuh serba sedikit tentang latar belakang beliau serta pengalaman beliau berkecimpung dalam bidang bina badan. Selain itu, temu bual ini menumpukan kepada pengalaman yang beliau lalui sepanjang menjadi ahli bina badan, pelakon, penyanyi, dan ahli perniagaan. Di samping itu, beliau turut berpendapat bahawa sukan zaman kini berbeza dengan sukan pada zaman dahulu.