Perkhidmatan surprise delivery bouquet - Ku Mohd Noh, Ku Siti Syahidah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Siapa sahaja yang tidak sukakan kejutan, ditambah kejutan daripada yang tersayang. Perniagaan perkhidmatan surprise delivery bouquet dilihat menjadi pilihan kepada seseorang yang ingin membahagiakan yang tersayang, tidak kira samada di hari lahir, hari ibu, hari bapa malah sekiranya ingin sekadar mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada pasangan, ibu bapa, adik beradik serta rakan. Perkhidmatan ini dilihat dapat membantu individu yang ingin menghargai orang yang tersayang tanpa perlu mengggunkan banyak masa dan tenaga