‘Perak Incubator Entrepreneurial Program (PIEP)’ pemangkin keusahawanan pelajar - Mohd Nasir, Noormahayu; Abdullah Fahami, Norasyikin; Zolkifly, Nur Hazwani (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Program Perak Incubator Entrepreneurial Program (PIEP) ialah program berteraskan bimbingan keusahawanan secara berterusan selama enam (6) bulan yang telah disertai oleh pelajar UiTM Cawangan Perak dari kedua-dua kampus iaitu Kampus Seri Iskandar dan Kampus Tapah. Program yang diadakan secara atas talian ini telah bermula pada 1 September 2021 sehingga 30 Mac 2022 yang lalu. Program anjuran Malaysian Academy of SME and Entrepreneurship Development (MASMED) UiTM Cawangan Perak ini telah mendapat tajaan penuh daripada pihak MASMED UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah.