Sokongan kerajaan terhadap usahawan pasca covid 19 - Ali, Alizah; Shaari @ Mat Saman, Nurulhasni (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Fenomena Covid 19 yang menimpa dunia bukan telah meninggalkan kesan yang sangat mendalam kepada semua pihak. Seisi dunia terasa kehimpitan pandemik ini, berikutan penguatkuasaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang terpaksa dilakukan bagi mengurangkan keluk jangkitan virus penyakit merbahaya ini. Di Malaysia, PKP yang mengambil masa lebih kurang dua tahun turut memberi kesan kepada masyarakat dari pelbagai sudut termasuk ekonomi, kesihatan, pendidikan, keselamatan dan sebagainya.