Bermimpi untuk terus terbang tinggi - Noorezam, Maisarah; Mukhtar, Zaity Akhtar (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Ramai di antara kita sering bermimpi untuk menjadi itu dan ini, tetapi tidak ramai yang berusaha untuk memburu mimpi yang dihajati. Sering kali juga kita dengar, mimpi yang sedang dinikmati musnah di tengah jalan. Namun, jarang sekali kita dengar mereka bangkit untuk terus bermimpi.