Aiskrim Malaysia Pelbagai Perisa, Pilihan Ramai - Mamat @ Mohd Nor, Farizah; Shaik Alaudeen, Muharratul Sharifah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Pernah merasa aiskrim Malaysia? Fenomena aiskrim Malaysia datang dengan pelbagai perisa yang diinovasikan dari perisa asal yang memang telah wujud masa zaman kita kanak – kanak lagi. Aiskrim Malaysia ini sememangnya pasti menggamit kenangan zaman kanak-kanak setiap orang, dimana pada waktu itu harganya hanyalah 10 sen dengan perisa asal seperti milo, bandung, jagung dan banyak lagi.