Ancaman kepada rekod kewangan (bahagian ke 9) - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Dalam artikel keluaran yang lepas, penulis telah membincang dua jenis ancaman yang boleh membahaya rekod kewangan elektronik yang dimiliki oleh para usahawan. Ancaman tersebut ialah pencerobohan dan kegagalan perkakasan elektronik. Dalam artikel keluaran kali ini, penulis akan menyambung perbincangan dengan memberi tumpuan kepada dua jenis lagi ancaman iaitu kecuaian manusia dan gangguan bekalan elektrik.