King & Queen of the night sempena majlis gawai raya Pusat Pengajian Siswazah - Abang, Mohammad (UiTM Sarawak, 2020)
Hafizul Rasdi dan Agnes Suzian Anak Atien telah diumumkan sebagai King & Queen of the Night sempena Majlis Gawai Raya anjuran Pusat Pengajian Siswazah (Ipsis) Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak yang diadakan di salah sebuah hotel pada 7 Julai 2019 lepas. Hafizul Rasdi kini sedang mengikuti pengajian di peringkat kedoktoran dalam bidang Islamic Studies manakala Agnes pula mengikuti Master ofApplied Entrepreneurship, telah menewaskan peserta lain di mana pakaian mereka telah berjaya menarik perhatian para juri.