Mesyuarat JMIPT - Robert, Ryan (UiTM Sarawak, 2020)
Prof Madya Dr. Firdaus Abdullah, Timbalan Rektor Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa UiTM Cawangan Sarawak mempengerusikan mesyuarat Jawatankuasa Pelaksana Karnival Jom Masuk IPT 2020 Zon 7 yang diadakan di Bilik Mesyuarat Utama UiTM Samarahan 2. Hadir sama pada mesyuarat tersebut adalah Cik Wahi bin Nordin, Pengarah Bahagian Kemasukan Pelajar IPTA bersama Puan Noor Chaya binti Kader, Ketua Penolong Pengarah, Unit Dasar, Bahagian Kemasukan Pelajar IPTA di samping ahli-ahli jawatankuasa pelaksana di peringkat UiTM Cawangan Sarawak.