Strategi pemasaran ‘4Cs’ dalam perniagaan online - Khalid, Mohamad Kamil Ariff; Ismail, Normala (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Akibat perubahan masa dan kesan dari fenomena COVID-19 menyebabkan ramai usahawan ‘berpindah’ dari menjalankan perniagaan jual beli secara tradisional atau ‘offline’ kepada konsep perniagaan secara digital atau ‘online’. Turut terkesan dari fenomena ini juga adalah akibat dari Perlaksanaan Perintah Kawalan Pengerakan pada masa itu adalah usahawan Perusahaan Kecil dan Sederhana di negara kita.