Kunjungan Naib Canselor UiTM ke Pejabat Ketua Menteri Sarawak, Yang Di-Pertua Negeri Sarawak dan Kampus Samarahan, UiTM Cawangan Sarawak - Ahmad Razali, Atikawati (UiTM Sarawak, 2020)
Demi memperkukuhkan Lagi hubungan kerjasama di antara universiti awam di Malaysia, Naib Canselor Universiti Teknologi MARA YBhg. Profesor Emeritus Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim telah mengadakan kunjung hormat ke pejabat Ketua Menteri Sarawak dan Vang di-Pertua Negeri Sarawak pada 30 September 2019.