Dearmakeuplover - pit stop virtual kosmetik antarabangsa - Fadhlullah, Afifah (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Bermula dengan menjual gelang tangan yang dibuat sendiri kepada rakan-rakan di sekolah pada usia 7 tahun, Iman L’Feera Syahril Azhar mengorak langkah merealisasikan minatnya yang mendalam di dalam dunia perniagaan terutamanya kosmetik. Mesra dipanggil Feera, masih segar di ingatan gadis manis yang berusia 22 tahun ini disebabkan menjual gelang tangan kepada rakan-rakannya, beliau hampir-hampir dikenakan tindakan disiplin memandangkan sebarang aktiviti jual beli tidak dibenarkan di sekolah. Sejak kecil, beliau seolah-olah dapat menjangka bahawa dunia perniagaan kosmetik akan menjadi sebahagian daripada dirinya. Disebabkan sering membeli gincu bibir berharga RM80 semasa di Tingkatan 5 dan upah yang dikenakan oleh personal shopper adalah agak tinggi, beliau melihat ini adalah satu peluang besar bagi pelajar sekolah menengah sepertinya untuk menjual kosmetik di atas talian berbekalkan semangat juang yang tinggi dan usaha yang keras.