Menerapkan gaya ‘Tiki-Taka’ di dalam perniagaan - Mohamed Thaheer, Ahmad Shazeer; Sani, Azurin (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Istilah ‘Tiki-Taka’ adalah sesuatu yang tidak asing lagi bagi peminat bola sepak seluruh dunia. ‘Tiki-Taka’ merupakan salah satu gaya permainan bola sepak yang mementingkan aspek hantaran bola pendek secara pantas, permainan berpasukan, pergerakan ringkas, serta mengekalkan dan memaksimumkan pegangan bola. Gaya bermain bola ini telah di perkembangkan oleh pasukan Barcelona FC dibawah era pengurus Pep Guardiola yang berjaya memenangi beberapa piala hasil daripada penggunaan gaya ini.