Usahawan siswa - memanfaatkan usia muda - Mohd.Noor, Azura; Mohamad Fadzillah, Fazni (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Usahawan siswa merupakan usahawan muda yang masih menjalani proses pembelajaran di peringkat pengajian tinggi. Usia muda sentiasa dikaitkan dengan seseorang pelajar dan ia merupakan kelebihan yang perlu dimanfaatkan sepenuhnya oleh usahawan siswa.