Dreamy Makmur a taste of cloud 9 - Mohamed, Nuruladilah; Razawi, Nurul Amilin (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Kesetiaan pelanggan adalah penentu kepada kelangsungan sesebuah perniagaan. Kesetiaan juga membantu premis perniagaan menghadapi persaingan, mengurangkan kos pemasaran serta meningkatkan jualan dan keuntungan. Sambutan yang diberikan oleh pelanggan juga boleh menjadi pengukur terhadap kesetiaan dan kepercayaan mereka terhadap sesuatu perniagaan seperti yang terpamer pada syarikat Dreamy Makmur yang berpangkalan di Kuala Lumpur ini.