Mijies Café & Nursery: wajah usahawan siswa kental - Abdul Rahman, Azlan; Alias, Muhammad Tarmizie; Ruslan, Mohd Firdaus; Hassan, Nur Diana; Azhar, Nor Ananiza; Tunku Abaidah, YM Tunku Nashril (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Selain berbekalkan modal, usaha dan minat, jatuh bangun sesebuah perniagaan itu pastinya berkait rapat dengan semangat dan kekentalan pengusahanya. Untung rugi sesebuah perusahaan dan perniagaan itu adalah resam dan kekuatan serta kekentalan untuk menempuh setiap cabaran itu adalah kunci kepada kejayaan berterusan. Perkara inilah yang menjadi pengangan utama kepada seorang pesona keusahawanan siswa yang cukup disegani di UiTM Cawangan Kedah iaitu Saudara Muhammad Tarmizie Alias, 34 tahun, berasal dari Rantau Panjang, Kelantan Darul Naim.