Kopitalk Coffee menerjah bumi kanggaru - Johari, Noorsa Riza; Bahari, Khairil Anuar; Mohamad Saber, Joesri; Zulkafli, Muhammad Shakir (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Kopitalk Coffee merupakan dapur Malaysia yang diusahakan oleh Chef Dr. Kamarul di Gold Coast , Australia. Siapa sangka, seorang chef celebriti dari Malaysia, Chef Dr. Kamarul Hasni telah membawa nama Kopitalk Cofee menerjah ke bumi kanggaru. Berasal dari Ipoh, Perak, beliau lebih dikenali dengan panggilan Chef Kamarul di kalangan mereka yang mengenalinya