Kerang rebus Public Phone - Johari, Noorsa Riza; Bahari, Khairil Anuar; Ramli, Rafidah Aida; Zulkafli, Muhammad Shakir (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Jika berkunjung ke Bukit Mertajam, Pulau Pinang jangan lupa singgah merasai keenakan kerang rebus Public Phone yang diusahakan oleh usahawan muda saudara Norhisham Bin Haji Yaakob di Kampung Kijang, Alma, Bukit Mertajam. Perniagaan ini hanya dibuka pada bulan Ramadhan bermula pada hari Isnin sehingga Sabtu dari jam 9.30 malam sehingga 12.30 tengah malam. Selain daripada kerang rebus, beliau turut menyediakan bagi pengemar makanan laut yang lain iaitu kepah hijau, kepah laut, siput gondang dan siput duri.