Cabaran perniagaan perhotelan semasa pandemik - Mustapa, Masnih (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2022)
Industri Perhotelan adalah salah satu cabang perniagaan yang merancakkan sektor pelancongan di negara ini. Sektor perhotelan ini juga selaras dengan usaha syarikat untuk mempelbagaikan segmen perniagaan dan mampu menyumbang pendapatan yang besar seperti aktiviti perniagaan semasa.